Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Take the time to read our Privacy Policy.

wbute Offline
#1 Posted : Friday, 4 October 2019 7:01:05 AM(UTC)
wbute

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 25/01/2010(UTC)
Posts: 897

Thanks: 1 times
Was thanked: 10 time(s) in 10 post(s)
I bought a new water pump from Repco for the 5 litre in my donor VT. The old pump bearing was stuffed.
I fitted the new pump(so much harder than on the 253 in my WB!) and started the engine. It is spraying a thin spurt out between the pump and timing housing directly under the heater house out let now. I pulled it all back off thinking I must have folded the gasket over but it was fine. I can’t see a crack in the timing case but the pump does sit a little above the timing housing. Any suggestions? I have fitted water pumps before and never had an issue.
wbute Offline
#2 Posted : Friday, 4 October 2019 4:08:50 PM(UTC)
wbute

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 25/01/2010(UTC)
Posts: 897

Thanks: 1 times
Was thanked: 10 time(s) in 10 post(s)
Had a better look at it today. There was still old gasket in the timing case. Waiting for a new gasket and cleaned it properly. Hopefully that’s all it is.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.041 seconds.