Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Take the time to read our Privacy Policy.

holden05 Offline
#1 Posted : Friday, 1 December 2023 5:21:50 PM(UTC)
holden05

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 23/04/2011(UTC)
Posts: 133

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Could an issue with the coil cause the tacho not to work in a wb v8?
I’ve checked the wiring and had the tacho checked
Smitty2 Offline
#2 Posted : Friday, 1 December 2023 9:30:19 PM(UTC)
Smitty2

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 6/07/2019(UTC)
Posts: 356
Australia
Location: bayside Melbourne

Thanks: 223 times
Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Originally Posted by: holden05 Go to Quoted Post
Could an issue with the coil cause the tacho not to work in a wb v8?
I’ve checked the wiring and had the tacho checked


if the coil is the correct type (for HEI ignition) and the engine starts and runs fine... then probably NOT the coil I reckon

Club circuit racing...the best fun you can have with your pants on
holden05 Offline
#3 Posted : Friday, 1 December 2023 10:03:03 PM(UTC)
holden05

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 23/04/2011(UTC)
Posts: 133

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Yes, starts and runs fine. I’m outta ideas on what it could be
holden05 Offline
#4 Posted : Friday, 1 December 2023 10:04:45 PM(UTC)
holden05

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 23/04/2011(UTC)
Posts: 133

Thanks: 1 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Yes, starts and runs fine. I’m outta ideas on what it could be
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2024, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.024 seconds.