Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Take the time to read our Privacy Policy.

WagonDan Offline
#1 Posted : Friday, 1 March 2024 5:28:38 PM(UTC)
WagonDan

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 24/11/2021(UTC)
Posts: 46
New Zealand
Location: Auckland

Thanks: 4 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
A mate called me the other day, asking for some help with his LJ Torana.


With his ignition switch in the off position, his horn and lights do not operate.

It's not life or death, but he'd like to find out what could cause this...


Thanks 🙂
Sandaro Offline
#2 Posted : Saturday, 2 March 2024 12:52:11 PM(UTC)
Sandaro

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 3/10/2015(UTC)
Posts: 307

Thanks: 3 times
Was thanked: 34 time(s) in 33 post(s)
To state the obvious, they have been wired incorrectly on an ignition dependent circuit instead of an always power on one.

I'd start by checking they are in their correct slot in the fuse board.

The horn shares the fuse for the taillights and dashboard lights from memory
 1 user thanked Sandaro for this useful post.
WagonDan on 2/03/2024(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2024, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.043 seconds.